Blog

SAÇ EKİMİ HAKKINDA GÜNCEL BLOG YAZILARI

erkek-tipi-sac-dokulmesi-prp-tedavisi-min

Erkek tipi saç dökülmesi prp tedavisi uygulanan bir sağlık sorunudur. PRP tedavileri, trombositleri kırmızı hücrelerden ayırmak için az miktarda kanınızı toplayıp canlı hücrelere döndürmeyi içerir. Toplanan trombositler daha sonra saç derisindeki incelmiş saç bölgesine enjekte edilir. Bu tedavi yöntemi  birçok insanda saç yenilenmesini sağlamaktadır. Bu tedavi, son dönemlerde saç dökülmesi için oldukça sık tercih edilen bir yöntem haline gelmiştir.

kalici-sac-ekimi

Kalıcı saç ekimi yapılmaktadır. Günümüzde saç dökülmesine en kalıcı çözüm ise saç ekimi yöntemi. Saç ekimi operasyonları kısa süre içerisinde yapılması, işlem sonucunda herhangi bir iz oluşmaması ve ekilen saçların ömür boyu kalıcı olması ile birçok kişi tarafından kolayca tercih edilebiliyor. Saç ekimi yaptırmaya karar verdikten sonra, akıllarda birçok soru işareti oluşması çok normal. Kalıcı saç ekimi saç ekim merkezleri tarafından uygulanmaktadır.

en-iyi-sac-ekim-fiyatlari

En iyi saç ekim fiyatları saç dökülmesinin boyutuna, uygulanan prosedürün türüne, hangi klinikte ve hangi doktor tarafından yapıldığı bağlı olarak değişmektedir. Bilinen en eski modern saç ekimi 1930'larda Japonya'da başladı. Buradaki cerrahlar, yaralanma nedeniyle hasar görmüş tüysüz alanları kapatmak için saç köklerini içeren küçük cilt parçalarını başarıyla kullandılar. Saçları kaşlara geri döndürmek için birkaç foliküler ünite greftini bile yönettiler.